11-N. Conferència: «L’aplicació terapèutica guaridora (simila similibus) de les espècies vegetals»

El dissabte, 11 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda (17:30 h), el doctor Héctor Cruz Tabuenca, pronunciarà una conferència oberta a la Sala Pissarra del Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia (carrer de Maspons, 6, Barcelona), sobre «L’aplicació terapèutica guaridora (simila similibus) de les espècies vegetals».

El doctor Héctor Cruz —un dels metges soci de Visca l’Homeopatia!— treballa actualment com a neuròleg al Consorci Sanitari de Terrassa i, també, com a neuròleg-homeòpata al centre Marenostrum, a Barcelona. És patró de la Societat Catalana de Neurologia i membre actiu de Flora Catalana.

Feu-ne difusió, si us plau.

Us hi esperem!

Podeu descarregar-vos el cartell en PDF després de clicar la imatge.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.