Convocatòria electoral per a renovar la Junta de Visca l’Homeopatia!

En la darrera reunió de la Junta Directiva de la nostra associació, celebrada el passat dissabte 16 de març a La Violeta de Gràcia (Barcelona), quatre dels cinc membres que la conformen actualment van decidir renunciar a continuar els càrrecs i, consegüentment, actuar en funcions fins a l’Assemblea General de socis, que haurà de decidir què fer d’ara en endavant.

Els càrrecs que han dimitit són els del president, la secretària (ambdós cofundadors de l’associació des del setembre de 2016) i dues vocals. En tots els casos, van expressar en l’esmentada Junta una autocrítica per no haver assolit els objectius marcats en el Pla estratègic aprovat per l’Assemblea General l’any passat, amb què veuen del tot necessària una renovació democràtica que maldi per tirar endavant l’associació.

A partir d’ara s’obre un període en què qualsevol persona associada pot fer-nos arribar la seva candidatura a un dels càrrecs vacants (un per a la Presidència, un per a la Secretaria, i dues per a les Vocalies) —bé sigui a nivell individual, bé sigui a nivell col·lectiu— amb la confecció d’una llista a més d’un o a tots els càrrec vacants.

El període per a la recepció dels proposants als càrrecs vacants —que caldrà remetre a la nostra adreça de correu (info@homeopatiaunicista.cat), o responent aquest mateix missatge— s’obrirà el dilluns 25 de març i es clourà el 12 de maig, per manera de tenir-ho tot a punt perquè els socis puguin votar i ratificar la nova Junta Directa a l’Assemblea General. Un cop passat aquest període ja no s’admetran més proposants.

L’Assemblea General de socis s’ha previst de celebrar el dissabte 1r de juny —en lloc i horaris encara a concretar. En rebreu la convocatòria amb tots els detalls, inclòs l’ordre del dia corresponent, 15 dies abans, és a dir, el 17 de maig, tal com es preveu als nostres Estatuts.

Qualsevol soci que vulgui proposar-se als càrrecs vacants — si ho creu convenient, ja que no és obligatori—, podrà demanar a la Junta Directiva en funcions de fer arribar la seva candidatura i, si escau, un programa d’actuació, a través de la llista de correu dels socis. En tot cas, durant l’Assemblea General els proposants que ja ens hagin enviat la seva candidatura prèviament la hi podran presentar igualment per a optar als càrrecs ara vacants.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.