Quan els melons es posen a parlar de pomes!

Objeccions a l’article d’opinió «Dormiu feliços, gossos», de Quim Monzó

El doctor Joaquim Nabona ha publicat un article que creiem d’interès i que en certa mesura posa els punts sobre les is davant la impostura que estem patint els pacients i l’homeopatia en general.

L’article de Quim Monzó —que sistemàticament, des de fa anys, ataca i es mofa de l’homeopatia— va ser publicat el passat 21 de març a La Vanguardia i el podeu llegir aquí mateix.

I aquí sota mateix, les

Objeccions

  1. Hom parteix d’una premissa falsa: confondre l’Homeopatia pura, el mètode científic mèdic sanatiu que s’alça sobre la simplicitat inherent al Principi de la similitud, desenvolupat pel doctor Samuel Hahnemann, amb la pseudohomeopatia acientífica, escapçada de Principi, que arreu prolifera, fomentada per la farmaindústria homeopàtica.
  2. Els simplicia o principis actius simples dinamitzats sempre exerceixen un efecte nocebo (no pas placebo!) primari desafinador de l’homeòrresi (immune) de l’experimentador sa. La unitat de desafinació dinàmica homeorrèsica|símptomes, resultat de l’experimentació pura de cada un dels simplicia dinamitzats en l’home sa, constitueix la Matèria mèdica pura homeopàtica que possibilita aplicar la Llei guaridora per l’analogia dels símptomes en cada cas individual de xacra. Consegüentment, els simplicia o principis actius simples dinamitzats, si altament dinamitzats o sobredosificats, o si mal indicats analògicament, també poden causar un efecte nocebo clínic iatrogènic primari en els pacients receptius i sensibles.
  3. La «negació de la base científica de l’homeopatia» per part del Rectorat de la Universitat de Barcelona (UB),  amb l’opinió favorable del degà de la seva Facultat de Medicina (març de 2016), palesa la desconeixença de l’obra científica, filosòfica i mèdica del doctor Samuel Hahnemann per part de la UB i consegüentment la seva incapacitat de distingir l’Homeopatia pura de l’espúria pseudohomeopatia. És un graó més —«el mitjà és el missatge»! (M. Mcluhan)— en l’escalada pro confusió Homeopatia|pseudo-homeopatia acientífica, fruit de la llarga labor confusionària subreptícia duta a terme per la farmaindústria homeopàtica a fi d’eclipsar la suprema cientificitat de l’Homeopatia pura, i d’aquesta manera, tot atacant justament «la confusió» des del paradigma científic biomèdic hegemònic, poder vilment escometre el cor de l’esperit de la ciència vera de guarir.
  4. Tant el foment de, com l’atac a la confusió homeopatia|pseudomeopatia, obeeixen a una mateixa divisa tàcita: impedir als estudiants i professionals de les ciències de la salut, tant del primer com del tercer món!, l’accés a la coneixença de la simplicitat inherent al Principi de la similitud, la deu del fenomen ubic i universal de l’analogia, de l’Art, de la Ciència, de l’homeòrresi immune dels ens, del mètode científic, de la praxi mèdica científica i sanativa, de la força sanativa de la simplicitat, de la veritat sanativa,…
  5. Els simplicia, els principis actius simples dinàmics homeopàtics, capaços, si correctament indicats, de guarir de forma certa i previsible cada cas individual de xacra, no són patentables! Per això l’Homeopatia pura no interessa gens a les forces ideològiques que exploten econòmicament la inguaribilitat de la condició malaltissa humana, a saber, el Capitalisme biomèdic, el braç operatiu del qual al si de l’homeopatia és la farmaindústria homeopàtica.
  6. Per què mai no es posa en tela de judici el Dogma enantiopàtic, contraria contrariis, per al tractament de les xacres (cròniques), d’efectivitat únicament pal·liativa transitòria, però, sempre i sense excepció, contraproduent i nociu a mitjà i llarg termini, hegemònic a Occident des de fa més de 19 segles (des de Galè)? I quina casualitat que l’únic sistema medicamentari científic i sanatiu, legítimament capaç de deslliurar la Medicina d’aquest Dogma sigui precisament l’Homeopatia pura, tota simple, científica, dinàmica! Cal doncs confondre la similla similibus amb la pseudohomeopatia espúria, acientífica, per a poder-la, així, eficientment anihilar, desprestigiar i eclipsar!
  7. Com d’antagònic a l’esperit de la ciència resulta el fet d’opinar sobre l’Homeopatia des de la desinformació, des de la inexperiència personal i des de la més absoluta desconeixença de l’obra científica, filosòfica i mèdica, positivament revolucionària, del doctor Samuel Hahnemann!

«…y de lo que no hay experiencia mal se puede dar razón cierta.»
Teresa de Jesús, 6M,9,4 (1577).

O és que els melons poden posar-se a parlar de pomes?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.