25 de novembre: Assemblea General de socis i conferència, «El punt negre del sistema sanitari»

Aquest pròxim dissabte 25 de novembre, a les 17:30 h, tindrà lloc a la Sala Pissarra del Centre de Cultura Popular La Violeta, al número 5 del carrer de Maspons, a la vila de Gràcia de Barcelona, la primera Assemblea General ordinària de socis i sòcies de l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia (ACHUVH).

Un cop acabada la magna reunió, a les 18:30 h, el soci i doctor, Joaquim Nabona, impartirà una conferència sota el títol «El punt negre del sistema sanitari», que s’obrirà a un debat entre el públic assistent quan finalitzi.

L’ordre del dia d’aquesta assemblea, abordarà el següents punts:

  1. Un any de la fundació de l’associació. Resum històric i valoració.
  2. Ratificació, si escau, de la Junta Directiva.
  3. Estat de comptes.
  4. Precs i preguntes.

Us hi esperem!

Assemblea i Conferència.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.