«El punt negre del sistema sanitari», la conferència del doctor Joaquim Nabona

[Un aspecte de la sala de conferències abans de l'inici.]

El proppassat 25 de novembre, al Centre de Cultura Popular La Violeta, al número 5 del carrer de Maspons, a la vila de Gràcia de Barcelona, va tenir lloc la conferència-debat del doctor Joaquim Nabona —soci de l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! (ACHUVH!)—, que va versar sobre «El punt negre del sistema sanitari», i a la qual van assistir una trentena de persones, entre les quals va desvetllar un gran interès, tal com es va fer palès durant el debat posterior.

Un aspecte de la primera Assemblea General de l’associació, que es va celebrar prèviament.

Prèviament, a les 17:30 h, al mateix local, va tenir lloc la primera Assemblea General ordinària de l’ACHUVH!, en què es va fer un resum i una valoració de l’any, des que es va fundar l’entitat el passat 10 de setembre de 2017, es va procedir a ratificar la Junta Directiva, i es va acordar un canvi estatutari i un intercanvi de càrrecs entre la tresoreria i una vocalia.

«El punt negre del sistema sanitari», de Joaquim Nabona

Els ciutadans de Catalunya tenen garantit l’accés a una atenció sanitària de cobertura pública, integral i de qualitat. Perquè sigui gratuïta en el moment de l’ús, més de 8.800 M€ de diner públic, dels nostres impostos. s’han destint enguany al Departament de Salut.

La càrrega de morbiditat crònica que ha de suportar el sistema sanitari no para de créixer any rere any. No obstant això, se’ns diu i se’ns repeteix que la qualitat del model sanitari català «públic, universal, just i centrat en les persones» és excel·lent.

Si ultrapassem el nivell de les aparences ens adonem, però, que al sistema sanitari hi ha un punt negre que repercuteix molt negativament en els seus usuaris i en la societat.

La conferència del doctor Joaquim Nabona, «El punt negre del sistema sanitari» en un format similar al que ell mateix va oferir en pantalla a tots els assistents la podeu veure des d’aquest vincle o clicant damunt la il·lustració d’aquí sota, però tambñe eñ podeu llegir en format article d’es d’aquest vincle.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.