La confusió pseudohomeopatia|homeopatia: una anàlisi reveladora

A la foto de dalt, el medalló, i aquí mateix el retaule de pedra, ambdós dedicata al doctor Samuel Hahnemann a Barcelona.

La raó de ser de l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! (ACHUVH) és la defensa i difusió del gran valor sanatiu (guaridor i preventiu) de l’homeopatia unicista, des del testimoniatge de l’experiència benefactora personal.

L’ACHUVH entén que únicament l’homeopatia unicista, que s’alça sobre la simplicitat inherent al Principi de la similitud i la Llei guaridora per l’analogia dels símptomes que se’n deriva, satisfà de forma òptima el dret de tot malalt a ser tractat de la manera més científica i sanativa possible, és a dir, guaridora certa, eficient i simple.

La confusió pseudohomeopatia|homeopatia, que serveix per a justificar la negació de la base científica de la pseuhomeopatia (confosa amb l’homeopatia), no és una mera qüestió domèstica interna de l’àmbit de l’homeopatia sinó que és la clau de volta de l’estratègia de les forces ideològiques del capitalisme biomèdic per a perpetuar-se en el poder i continuar explotant econòmicament, fraudulenta i impune —sense dissidència ni oposició—, els dogmes medicamentaris enantiopàtics i isopàtics, de nul·la capacitat sanativa.

És per això que, tot complint amb el nostre compromís pedagògic d’esclarir la greu confusió pseudohomeopatia|homeopatia existent, ens complau presentar-vos aquest document en un arxiu descarregable (pdf), que ha elaborat amb criteri científic el soci i doctor en medicina, Joaquim Nabona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.