22 d’abril: Assemblea General de socis i conferència de Carme Mestre

Aquest dissabte 22 d’abril, a les 17:00 h de la tarda, a la Cooperativa El Poblet (carrer de la Independència, 240, local 1, de Barcelona [vegeu-ne la localització en aquest vincle], tindrà lloc l’Assemblea General de Socis de la nostra associació amb el següent

Ordre del Dia

  1. Benvinguda
  2. Lectura, si escau, i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
  3. Estat de comptes i nombre de socis.
  4. Aprovació de dues noves incorporacions a la Junta de l’Associació.
  5. Resum del curs 2022-2023.
  6. Pla estratègic 2023-2024.
  7. Informacions, precs i preguntes.

Conferència

Un cop acabada l’assemblea, es procedirà, tot seguit, amb la conferència de na Carme Mestre, metge homeòpata i sòcia, sobre «L’Homeopatia per als primers auxilis i les urgències», amb espai per al debat i els dubtes. [Us adjuntem el cartell d’aquest conferència en format .pdf (per a imprimir) i .jpg (per a difondre en grups i xarxes). La conferència de na Carme Mestre serà oberta al públic general i un cop acabada s’obrira al debat i als dubtes dels assistents.
Gràcies per la vostra atenció.
Us esperem el 22 d’abril!
Visca l’Homeopatia!

1 comentari a “22 d’abril: Assemblea General de socis i conferència de Carme Mestre”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.