Visca l’Homeopatia! fa present el seu discurs a la comunitat científica

Durant les Jornades de l’Acadèmia Mèdico Homeopàtica de Barcelona (AMHB), celebrades el cap de setmana del 27 i el 28 de maig a Vilanova i la Geltrú, l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia a més de ser-hi present amb una parada pròpia a la sala de conferències, va poder fer conèixer el discurs científic propi a tota la comunitat homeopàtica de la península Ibèrica.

En aquestes jornades acadèmiques cal valorar molt positivament l’esforç dels socis que hi van assistir (Maria Mercè Pasqual, Joaquim Nabona, Consol Gadea i Xavier Borràs), encara més després d’haver pogut fer 12 nous socis: 10 metges i 2 beneficiaris de l’homeopatia unicista que defensem.

[Aquí hi podeu veure una breu galeria de fotografies de les Jornades de l’AMHB:]

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En la parada de Visca l’Homeopatia!, que va ser atesa pels nostres socis durant el dos dies de les jornades, a més del tríptic fundacional de l’associació, alguns adhesius i un nou pin, també es va repartir i comentar entre els assistents un full a doble cara amb l’argumentari, la raó de ser i la cientificitat del nostre discurs, que es basa en tres aspectes clau:

 1. La unitat analogia¦energia (iÆ) de les espècies (minerals, vegetals, animals).
 2. La fotohomeòrresi immunitària de les iÆ vives (vegetals, animals, ésser humà).
 • La unitat vida¦esperit de l’ésser humà. El model d’ésser humà “coronat”, amb “corona”, esperit. (iǼ).
 1. La simplesa inherent al principi de la semblança (SiPS): la premissa epistemològica de l’existència; la deu de tota iÆ, de tota transformació generativa, de la lògica, de la matemàtica, del mètode científic, del diagnòstic, del pronòstic, de la Ciència aplicada de Guarir, de l’única Llei guaridora existent,…
 • La simplesa: la força, l’energia pura inherent al principi de la semblança de cada iÆ.
 • La simplesa experimental, diagnòstica-terapèutica individualitzada: l’essència de la Tècnica (Ciència aplicada) de Guarir de manera previsiblement certa i màximament eficient cada cas de malaltia individual, això és, de l’Homeopatia pura, tota simple, fundada per Hahnemann.
 • Simplesa homeopàtica: la categoritzaciió i qualificació de tota iÆ terapèutica (similia similibus) específica. La

Si parlem de qualitat hahnemanniana és important de fer valdre que sense simplesa homeopàtica (terapèutica):

 • no hi ha certesa predictiva, ni eficiència terapèutica: no hi ha Ciència!
 • el metge no aprèn res, ni pot aportar res al necessari perfeccionament de la Tècnica (Ciència aplicada) de Guarir!

El que està, doncs, en joc no és pas la llibertat, sinó la veritat, la veritat guaridora (die heilbringende Wahrheit).

La simplesa — veu històrica i lingüísticament anterior a la veu ‘simplicitat’— ens introdueix a la veritat primera!


En la galeria d’aquí sota podeu llegir (aturar, tirar endavant o endarrere) aquest discurs encara més desenvolupat:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.
Precisament, en ocasió de les jornades de l’AMHB el nostre soci impulsor, el doctor Joaquim Nabona, metge entès en homeopatia, va presentar la ponència «La unitat sintàctica femenina homöopatsiche Arznei, i la seva traducció versemblant (que podeu descarregar-vos a Research Gate) i/o veure directament aquí sota:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


També, ho podeu veure tot sencer en aquest vídeo al nostre nou canal de Vimeo:

1 comentari a “Visca l’Homeopatia! fa present el seu discurs a la comunitat científica”

 1. La Visca l’Homeopatia!, l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista, fundada l’any 2016, la primera l’Associació de Beneficiaris de la Qualitat hahnemanniana de l’Homeopatia, s’honra amb ser i haver estat l’única Associació existent que ha sabut i sap enunciar i formular obertament davant la comunitat científica i la societat un discurs científic ferm, innovador i versemblant que defensa, ensenya i explica la suprema cientificitat de l’Homeopatia pura, tota simple, fundada pel Dr. S. Hahnemann (1755-1843), matriu de l’Homeopatia Unicista, basat en la simplesa inherent al principi de la semblança (SiPS), simple-sempre-similar, i la seva aplicació terapèutica individualitzada.
  Aquest discurs científic inèdit, propi de la Visca l’Homeopatia!, obre un NOU HORITZÓ, sorprenentment simple, ple de llum, que vivifica la Teoria del coneixement, l’Epistemologia, la Filosofia de la Ciència, i que contribueix i contribuirà decididament al ple reconeixement de la Tècnica (Ciència aplicada) de Guarir de manera previsiblement certa i màximament eficient cada cas de malaltia individual (amb el benentès que la guarició sigui encara possible).
  Aquest discurs científic que defensa, ensenya i explica la Qualitat hahnemanniana de l’Homeopatia, s’alça, ressaltem-ho, sobre la simplesa inherent al principi de la semblança (SiPS), això és, sobre la simplesa homeopàtica, la unitat sintàctica femenina que categoritza i qualifica tota unitat analogia-energia terapèutica (similia similibus) específica, i que sintetitza la quinta essència de la simplesa experimental, diagnòstica i terapèutica, imprescindible per al necessari perfeccionament de la Ciència aplicada de Guarir.

  Respon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.