«La ciència aplicada de guarir fundada pel dr. Samuel Hahnemann (1755-1843)»

Us presentem el vídeo de la conferència «La ciència aplicada de guarir fundada pel dr. Samuel Hahnemann (1755-1843)», pronunciada pel nostre soci, el doctor Joaquim Nabona —metge entès en homeopatia pura, tota simple, recercador mèdic independent i impulsor de la Visca l’Homeopatia!, l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista—, enregistrat el passat 13 d’abril al local de l’associació Plural-21 a Barcelona.

Es tracta d’un document audiovisual extraordinari, que fonamenta tot el discurs científic ferm, innovador i veritable de la Visca l’Homeopatia!

És, de fet, la presentació oberta davant la comunitat científica i la societat de la suprema cientificitat de l’aplicació terapèutica individualitzada de la simplesa inherent del principi de la semblança
(SiPS), és a dir, de l’homeopatia pura, tota simple, fundada per Hahnemann; la deu (fonament i font) del fenomen ubic i universal de l’analogia, de la ciència, de l’existència…, i de tots nosaltres!

La presentació amb diapositives del suport visual de la conferència —amb les corresponents referències bibliogràfiques— us la podeu descarregar a la plataforma ResearchGate https://doi.org/10.13140/rg.2.2.30160.69128.

1 comentari a “«La ciència aplicada de guarir fundada pel dr. Samuel Hahnemann (1755-1843)»”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.