Commemoració del naixement de Samuel Hahnemann

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest dilluns 10 d’abril, a partir de dos quarts d’una del migdia, membres de la Junta de l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! (ACHUVH), junt a metges homeòpates unicistes i beneficiaris de l’homeopatia, ens vam aplegar als Jardins del doctor Samuel Hahnemann, a l’avinguda de Sarrià, a Barcelona, per commemorar el 262è aniversari del naixement del fundador de l’homeopatia.

En el transcurs de l’acte, que va obrir un breu parlament del doctor Joaquim Nabona, es va fer lectura de diversos paràgrafs de l’obra del doctor Hahnemann, així com de la Carta oberta a la comunitat científica i a la societat catalana, feta pública per la nostra associació.

Ens va acompanyar la llum i l’energia del sol d’aquest esplendorós mes d’abril, la bona companyonia i la reivindicació, justa i necessària, de l’obra ingent i sempiterna del doctor Samuel Hahnemann.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.