Itàlia: 50 casos simptomàtics de Covid-19 tractats homeopàticament

No oblideu de prendre el sol i amb una respiració cnoscient.

El doctor Andrea Valeri, en nom de la Società Italiana di Medicina Omeopatica, ha penjat a la xarxa científica Research Gate el report Symptomatic COVID-19 positive and likely patients treated by homeopathic physicians. An Italian descriptive study (també en italià), en què tenint en compte els resultats consistents obtinguts pel tractament homeopàtic en altres epidèmies virals greus, i com que en la situació concreta els metges homeopàtics operen fonamentalment amb pacients en règim extrahospitalari, el grup de treball es preguntava si era possible estudiar —fins i tot aproximadament— el nivell d’hospitalització de pacients diagnosticats amb Covid-19 tractats per metges amb experiència addicional en homeopatia.

L’estudi reporta cinquanta casos simptomàtics, confirmats/sospitosos de Covid-19 tractats a domicili amb homeopatia unicista individualitzada, i consegüentment i òbviament, sense que hagi estat necessària cap hospitalització.

Tot i els grans biaixos metodològics en què es pot incórrer quan es fan publicacions sobre l’evolució de casos aguts, autolimitats, que tenen tendència a la resolució espontània, sense  cap cas control en què s’hagi donat placebo, ni tenir en compte —en el cas de la Covid-19— el cofactor epigenètic clau (el grau d’insolació primaveral dels pacients), i més encara si es tracta de casos de mitjana intensitat, aquest és un article que indica  un cop més allò que totes les persones que es tracten hoemopàticament són conscients: com hauria de ser la praxi mèdica en el tercer mil·lenni, el tractament fotodinàmic individualitzat sanatiu, ambulatori/domiciliari,  no hospitalari, que respecti i satisfaci el dret de qualsevol ésser humà a l’eficiència sanativa restablidora de la salut.

En el fons, aquest article publicat realça indirectament el suprem valor científic, didàctic i irrefutable dels casos individuals tractats individualitzadament, amb una sola simple variable terapèutica en cada fase del tractament, especialment quan qui en dóna testimoniatge amb «material» de primera mà de l’experiència positiva és el mateix individu afectat.

Malauradament, avui en dia les revistes mèdiques no accepten «case reports» per a ser publicats, i encara menys casos individuals tractats individualitzadament, homeopàticament.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.