Dissabte, 10 d’abril. Commemorem el naixement del doctor Samuel Hahnemann

Aquest pròxim 10 d’abril s’escau la commemoració del naixement del doctor Christian Friedrich Samuel Hahnemann (10 d’abril de 1755, Meissen [Saxònia] – 2 de juliol de 1843, París [França]), fundador de l’homeopatia.

Amb motiu d’aquesta efemèride, l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! (ACHUVH), farà un acte d’homenatge a les 13:00 h el dissabte, 10 d’abril, als Jardins del Doctor Samuel Hahnemann (Avinguda de Sarria, 86, de Barcelona, vegeu-ne el mapa), on es troba l’únic monument en la seva memòria que hi ha Catalunya en un espai a l’aire lliure.

El mateix dissabte, 10 d’abril, a les 11:00 h del matí, amb motiu del 266è aniversari aniversari del naixement del fundador de l’Homeopatia, a la seu de l’Acadèmia Mèdico Homeopatica de Barcelona (carrer d’Aragó, 186, 2n 1a), el doctor Joaquim Nabona —soci de l’ACHUVH—, pronunciarà la conferència «Introducció a l’homeoprofilaxi fotodinàmica individualitzada» (que publicarem al nostre web ben aviat).

L’acte públic de l’ACHUVH als Jardins del Doctor Samuel Hahnemann, en una data tan significativa per a la consciència homeorrèsica i l’empoderament resilient —en l’actual moment de totalitarisme del capitalisme biomèdic— s’emmarca en els fonaments de l’associació,perquè:

  • Som la primera associació catalana per l’homeopatia unicista existent, nascuda sota l’impuls hahnemannià.
  • Defensem i promovem socialment com a opció terapèutica, guaridora i preventiva, els avantatges de l’homeopatia, científica i sanativa, que s’alça sobre la simplicitat inherent al Principi de la similitud: l’homeopatia unicista.
  • Promovem el dret de tot malalt a ser tractat de la manera més científica i sanativa possible, és a dir, guaridora, certa, eficient i simple.
  • Ens avala la cientificitat i la legitimitat suprema de l’obra científica, filosòfica i mèdica, positivament revolucionària, del doctor Samuel Hahnemann, així com l’obra pràctica sanativa de tots els metges hahnemannians, homeòpates unicistes, d’arreu, que coherentment l’han aplicada i l’apliquen en cada cas individual.

Amb motiu d’aquesta comemmoració, l’any 2017, la Junta de l’Associacio va fer pública una Carta oberta a la comunitat científica i a la societat que, actualment, encara té més vigència.

Tothom que estimi l’homeopatia autèntica i/o que vulgui conèixer l’homeopatia unicista hahnemanniana és convidat a unir-se a l’Associació i a compartir aquesta commemoració cívica d’homenatge i recordatori.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.