27 de novembre: Assemblea General de socis i conferència sobre l’Alzheimer

[A la fotografia, els membres de la Junta Directiva de l’ACHUVH el passat 9 d’octubre a la Vall d’en Bas.]

Durant aquest any i mig llarg en què el capitalisme biomèdic, els estats, la indústria farmacèutica i els mitjans de comunicació han tractat de sotmetre la població a un experiment totalitari en forma de pandèmia d’un coronavirus ni més ni menys incisiu que d’altres, l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! (ACHUVH) ha estat de les poques entitats que s’ha mantingut ferma en els seus principis i ha estat crítica i bel·ligerant amb tot aquest muntatge totalitari.

Ultra les trobades (presencials i virtuals de la Junta de l’ACHUVH, a més de l’homenatge anual a Samuel Hahnemann), hem publicat al web diversos articles —arran d’excel·lents reports científics—, per a desmuntar el relat imposat, que ha arribat al paroxisme amb les pseudovacunes i els passaports per a poder circular lliurement. Aquests «certificats Covid» no tenen en compte una gran part de població, amb què es comet una greu omissió, ja que discrimina negativament milions d’adults i menors recuperats, que van desenvolupar immunitat adaptativa, cel·lular i específica al SARS-CoV-2 i memòria immunològica, duradora i robusta, durant l’any 2020 i el primer trimestre de 2021, una immunitat protectora que, a més, es pot avaluar analíticament, de manera fiable a nivell individual.

Assemblea General: 27 de novembres a Barcelona

La Junta de l’ACHUVH, en la reunió celebrada el passat 9 d’octubre a la Vall d’en Bas, va celebrar el cinquè aniversari del naixement de l’Associació (el 10 de setembre de 2016) i va decidir, com manen els estatuts, convocar l’Assemblea General de socis –que no es va poder celebrar l’any passat– amb el següent

Ordre del Dia:

  1. Report anual (que comprendrà
  2. Estat de comptes.
  3. Renovació de la Junta de l’Associació. Els Estatuts manen de fer-ho cada cinc anys. Si hi ha cap candidat es presentarà el mateix dia de l’assemblea. L’actual Junta Directiva s’hi presentarà de nou, tret de la vocal Anna Carreras.
  4. Precs i preguntes.

L’Assemblea General de Socis tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de novembre a les cinc de la tarda (17:00 h) al Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia, al número 6 del carrer de Maspons de Barcelona (vegeu-ne la localització en aquest vincle).

Un cop acabada l’Assemblea General, cap a les sis de la tarda, el doctor Joaquim Nabona farà una conferència amb el títol «La prevenció personalitzada de la malaltia d’Alzheimer», a la qual li seguirà un debat obert (us n’adjuntem el cartell a sota perquè, també, en feu difusió).

Cobrament de la quota social de 2021

La Junta també va decidir procedir al cobrament de la quota anual d’aquest 2021 el pròxim 15 de novembre (la quota social de l’any 2020, per les circumstàncies imposades, es va acordar de condonar-la).

L’Assemblea General i la conferència esmentada seran una bona ocasió per a retrobar-nos físicament i refermar el nostre compromis amb el dret de tot pacient a poder ser tractats de la manera més científica i sanativa, és a dir, guaridora certa, eficient i simple, possible, com ho ensenya l’Homeopatia unicista, i el seu ideal més alt de la guarició: el restabliment ràpid, suau, durador de la salut per la via més curta, més fiable, menys desavantatjosa, en base a raons distintivament inspeccionables.

Us hi esperem. Una abraçada fraternal!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.