14 de maig | Conferència: «La criatura humana: matriu de l’Art, la Ciència i la Tècnica de Guarir»

Tot continuant amb l’activitat de difusió que porta a terme l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! (ACHUVH), dissabte vinent, 14 de maig, us convidem a la conferència que impartirà el doctor Joaquim Nabona al Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia, al número 6 del carrer de Maspons de Barcelona.

La conferència del nostre soci i metge duu el títol de La criatura humana: matriu de l’Art, la Ciència i la Tècnica de Guarir i tindrà lloc a la Sala Pissarra, de les sis de la tarda (18:00 h) a dos quarts de nou del vespre (20:30 h), amb què hi haurà més temps per a plantejar qüestions i poder debatre.

Sou pregats, al vostre torn, de fer-ne difusió entre familiars i amics i per això us podeu descarregar el cartell (que veieu a dalt).

L’assistència a l’acte és gratuïta. Esperem trobar-vos-hi!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.